Evaluare EVE.

EVE (eValuated Exercise) este un software complet de măsurare și monitorizare, conceput pentru componentele sistemului DAVID. Este un sistem revoluționar, complet conectat la rețea, care oferă medicilor, kinetoterapeutilor si profesioniști in domeniu date cu privire la pacienți și la terapii.

Sistemul inregistreaza profilul detaliat al fiecarui pacient, iar interfața grafică ușor de utilizat a terminalelor EVE oferă îndrumare, motivație și bio feedback în timp real, chiar în timpul exercițiului, pe baza parametrilor individuali.

EVE Professional redefinește standardele de control, monitorizare și colectare a datelor in materie de recuperare medicala.

EVE Terminal.

Dispozitivul cu touchscreen color, conectat la wireless, este conceput special pentru tine, iar logarea la profilul individualizat se va realiza prin card, cu ajutorul tehnologiei RFID, ce va schimba complet experiența ta, a pacientului. Fiecare pacient are un profil cu bi parametri, primind în timp real feedback individual. Pe tot parcursul antrenamentului se urmăresc parametrii de forță, mobilitate, echilibrul de rezistență, iar dispozitivul afișează în mod constant calitatea antrenamentului și progresul pacientului, acesta fiind ghidat pentru a da randament cât mai bun în timpul exercițiilor. La final, fiecare pacient va avea acces la rapoarte ce prezintă date amănunțite cu privire la întreg antrenamentul și la rezultatele obținute după fiecare ședință, cu ajutorul EVE Professional Web Access.